ORGANIZARE SANTIER

Spațiile noastre funcționale de lucru reprezintă un exemplu de siguranță maximă și fiabilitate. Cu un grad de confort ridicat, cu o estetică atentă, elegantă și discretă, ele elimină orice posibilitate de impact vizual, evitând orice contrast cu peisajul. Cu toate acestea, acest lucru nu ne limitează deloc la fabricarea sau personalizarea unităţilor, deoarece nu numai că respectăm eficiența energetică și mediul, dar folosim și tehnici moderne de asamblare care ne permit, să oferim construcții solide și sigure.

Oricare ar fi nevoia dumneavoastră de spațiu, vă încurajăm să ne contactaţi pentru a vă recomanda cea mai bună soluție. Containerele noastre pot fi adaptate la orice nevoie de spațiu, principalele utilizări sunt în domenii precum: construcții, securitate şi protecţie, spaţii sanitare, soluții de depozitare, săli de mese și săli de formare profesională. Desigur, acestea nu sunt singurele posibilități, unităţile putându-se realiza conform cerinţelor dumneavoastră.

Pentru îmbunătățirea spaţiilor, construcția unităţilor respectă principiile arhitecturii bioclimatice, prin urmare, beneficiază mai mult de lumina naturală și curenții de aer. În plus, au o rezistență ridicată la condițiile meteorologice nefavorabile, deoarece materialele din care sunt fabricate sunt de calitate și au durabilitate în timp.

Datorită faptului că ne respectăm atât pe noi cât şi pe dumneavoastră vom prioritiza permanent îndeplinirea securității și a sănătății la locul de muncă şi a legilor în vigoare. Container Direct oferă control asupra întregului flux, reuşind astfel să deţină în portofoliu cea mai largă gamă de hale de construcții prefabricate existente pe piață pentru închiriere sau vânzare. Materialele folosite răspund cerințelor actuale în izolarea termică, acustică și eficiența energetică.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer